wiki:Nl:Help/Dialog/UnsavedChangesDialog

Version 9 (modified by DiGro, 9 days ago) (diff)

adjusted to revision 11

Andere talen:

Dit venster zal u eraan herinneren uw werk op te slaan wanneer u probeert een gegevenslaag van OSM of een laag met Opmerkingen te verwijderen, die nog niet zijn geüpload of lokaal zijn opgeslagen.

Eén niet opgeslagen gegevenslaag

Om uw kansen niet te verkleinen zou u tenminste één optie uit dit dialoogvenster moeten kiezen.

Kies bijvoorbeeld zowel "Uploaden" en "Opslaan", selecteer dan een plaats waar de Gegevenslaag 1 moet worden opgeslagen (we gebruikten hier de locatie van het bureaublad)

Als u drukt op de knop "Voer de acties uit vóór het afsluiten": zal het bestand worden opgeslagen, wijzigingen zullen worden geüpload naar de hoofdserver:

Dutch screenshot

Onthoud dat er speciaal gedrag is voor lagen met de statussen voor uploaden "false" of "never" met betrekking tot dit dialoogvenster, zie Uploaden aan-/ontmoedigen.

Zie ook


Terug naar Help

Attachments (3)

Download all attachments as: .zip